Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2194

Applicom vervangt nieuw wagenpark

07-02-2023

Het uitleveren van de werkbussen was echt een feestje. Monteurs kwamen aan met hun oude bus en kregen ter plekke de gelegenheid hun materialen over te hevelen naar hun nieuwe bedrijfsbus. - Robert van Hunnik: Directeur Applicom

De bestaande bedrijfswagens zijn vervangen voor 22 Ford Customs met een Sortimo bedrijfswageninrichting. Hierbij is bewust gekozen voor een voertuig waarmee monteurs nog comfortabeler én veiliger hun werk kunnen uitvoeren.

22 nieuwe automatische bedrijfsbussen

Veiligheid is een belangrijke pijler voor Applicom. In samenwerking met Sortimo Nederland B.V. heeft Applicom 22 nieuwe, automatische bedrijfsbussen met bedrijfswageninrichting vervangen. Op deze manier kunnen onze monteurs nog comfortabeler en veiliger hun werkzaamheden verrichten. De inrichting in de vorige werkbussen bestond uit een houten betimmering, waarbij sommige materialen niet optimaal paste. Met de nieuwe inrichting is dit verleden tijd.

De keuze voor Sortimo

De keuze om samen te werken met Sortimo kwam mede door de manier van presenteren en het persoonlijke contact: ‘Tijdens het hele proces was er altijd plezierig contact. Iedereen bij Sortimo is enthousiast en flexibel. Ik herkende veel van onze eigen bedrijfscultuur’, licht Robert van Hunnik, directeur Applicom toe.

De uitlevering van de bedrijfsbussen vond plaats op het hoofdkantoor van Sortimo: ‘Dit was echt een feestje. Monteurs kwamen aan met hun oude bus en kregen ter plekke de gelegenheid hun materialen over te hevelen naar de nieuwe bedrijfsbus’. 

Meer weten? Lees de blog via: https://www.mysortimo.nl/blog/klanten-aan-het-woord/veiligheid-staat-voorop-bij-applicom/

Nieuwsblok Applicom (13)

Meer nieuws

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door