Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2194

Standplaats bij De Zorg Brandveiligheid

28-09-2023

Bouwkundige brandveiligheid in zorginstellingen is een belangrijk onderdeel, omdat dit zorgt dat er in het geval van brand geen slachtoffers vallen. Het maakt verschil en redt levens.

Als onderdeel van het cluster Unica Fire Safety was Applicom als standhouder aanwezig bij De Zorg Brandveiligheid, een congres over 'ontruimen van zorginstellingen' met zo'n circa 250 zorgprofessionals.

Applicom standhouder als onderdeel van het cluster

Applicom was als onderdeel van het cluster Unica Fire Safety aanwezig als standhouder bij De Zorg Brandveilig. Een congres met het hoofdthema 'ontruimen van zorginstellingen'. Dit evenement bracht 250 zorgprofessionals samen die zich dagelijks bezighouden met (bouwkundige) brandveiligheid.

Bouwkundige brandveiligheid in zorginstellingen

Bouwkundige brandveiligheid in zorginstellingen is een belangrijk onderdeel, omdat dit ervoor zorgt dat er in het geval van brand geen slachtoffers vallen. Het maakt verschil en redt levens. Daarom was het erg belangrijk om hierbij aanwezig te zijn!

Nieuwsblok Applicom (19)

Meer nieuws

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door