Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2194

Unica tekent overeenkomst acquisitie

25-05-2021

Met deze toevoeging zijn we vanuit ons cluster in staat om klanten te voorzien van een integraal brandveiligheidsconcept. En brengen we dit alles samen tot een compleet pakket aan maatregelen om gebouwen brandveilig te maken

Unica heeft een overeenkomst getekend voor de acquisitie van Gerco Brandpreventie B.V. en Applicom Nederland B.V. Met de overname bestaat Unica Fire Safety uit vier zelfstandig opererende gespecialiseerde bedrijven.

Overeenkomst voor acquisitie Applicom Nederland B.V.

Unica Fire Safety heeft een overeenkomst voor de acquisitie van Applicom Nederland B.V. en Gerco Brandpreventie B.V. Met deze overname bestaat Unica Fire Safety uit vier zelfstandige, opererende bedrijven. Applicom zal vanuit zijn eigen naam opereren vanuit het kantoor in Nijmegen, onder aansturingen van de bestaande directie.

Tom Verschoor, directeur Unica Fire Safety: ‘Met de toevoeging zijn we vanuit ons cluster in staat om klanten te voorzien van een integraal brandveiligheidsconcept. Onze ruim 400 specialiseten zorgen voor diepgang binnen verschillende vakgebieden en brengen dit samen tot een compleet pakket aan maatregelen om gebouwen brandveilig te maken

Over het cluster Unica Fire Safety

Als één van de grootste spelers op het gebied van brandveiligheidsvoorzieningen heeft het cluster Unica Fire Safety de missie: ‘Op duurzame wijze bijdragen aan een brandveilige werk- en leefomgeving’. Deze missie kan alleen bereikt worden door te voldoen aan de BIO-maatregelen. Met deze overname biedt het cluster een totaalpakket op het gebied van zowel installatietechnische als bouwkundige brandveiligheid.

Meer weten? Lees het persbericht hier: https://www.unica.nl/actueel/Overname-Gerco-en-Applicom-geformaliseerd

Nieuwsblok Applicom (16)

Meer nieuws

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door