Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2194

Vernieuwing wagenpark Applicom

25-05-2021

Met een nieuw wagenpark kunnen we onze klanten nog beter voorzien van bouwkundige brandveiligheidsoplossingen, omdat we altijd de juiste gereedschappen voorhanden hebben.

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het wagenpark van Applicom voorzien van grotere bussen, waardoor onze monteurs een uitgebreider pakket aan gereedschap met zich mee kunnen brengen. 

Dienstbaar door nieuwe werkbussen

Om klanten dienstbaar te blijven in deze tijd van aanhoudende groei zijn we bij Applicom druk bezig geweest om onze buitendienst te voorzien van grotere werkbussen. Op deze manier kunnen we onze monteurs voorzien van een uitgebreider pakket aan gereedschap en zorgen dat klanten nergens meer naar om hoeven te kijken. Brandwerende doorvoeren, deuren of juist brandkleppen? Onze monteurs verzorgen het gehele traject voor u!

Nieuwsblok Applicom (17)

Meer nieuws

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door