Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2194
Het laatste nieuws
De laatste updates van Applicom

Bekijk onze nieuwsberichten

De laatste updates van Applicom 

De branche, maar ook onze organisatie zijn continue in ontwikkeling. Het laatste nieuws over bouwkundige brandveiligheid, projecten en/of interne updates over Applicom leest u hier! Meer te weten komen? Volg ons bedrijfsnieuws ook via ons LinkedIn-kanaal voor de laatste updates en ontwikkelingen.

Het laatste nieuws over bouwkundige brandveiligheid en Applicom lees je hier!

Nieuwsblok Applicom (23)

Wijziging brandklasse-eisen deuren

01-01-2024

Met ingang van 1 januari 2024 zijn de herziene brandklasse-eisen voor deuren die worden gebruikt in Extra Beschermde Vluchtroutes (EBV's) van kracht, zoals bepaald door het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbll).

Nieuwsblok Applicom (5)

Applicom vervangt nieuw wagenpark

07-02-2023

De bestaande bedrijfswagens zijn vervangen voor 22 Ford Customs met een Sortimo bedrijfswageninrichting. Hierbij is bewust gekozen voor een voertuig waarmee monteurs nog comfortabeler én veiliger hun werk kunnen uitvoeren.

Nieuwsblok Applicom (8)

Vernieuwing wagenpark Applicom

25-05-2021

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het wagenpark van Applicom voorzien van grotere bussen, waardoor onze monteurs een uitgebreider pakket aan gereedschap met zich mee kunnen brengen. 

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door