Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2183
Klant aan het woord
De reactie van onze klanten

Referenties

Uw stem is belangrijk voor ons!

Wij hechten veel waarde aan de feedback en wensen van onze relaties. Hieronder vindt u enkele ervaringen van klanten. We nodigen u van harte uit om ook een recensie te schrijven die we op onze website kunnen plaatsen. Neem gerust contact met ons op via welkom@applicom.nl. We luisteren graag naar uw persoonlijke ervaring en feedback, want uw stem is belangrijk voor ons!

We luisteren graag naar uw persoonlijke ervaring 

Volkerrail

VolkerRail

Teamleider Assetmanagement Michiel

We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van de monteurs. Van de opdrachtgever hebben we begrepen dat ze ook tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en de wijze waarop dit is gebeurt.

Download

Plegt-Vos

Projectorganisator Beau

Ik vind het belangrijk nog even de complimenten door te geven over de werkzaamheden van het team van Applicom. Het was een heel prettig iemand en flexibel. Hij was flexibel als het gaat om wat extra puntjes, levert net werk af en ben blij met de goede service!

Logo gemeente Venlo RGB

Gemeente Venlo

Toezichthouder van de Gemeente Venlo

Vanochtend heb ik samen met de brandweer een controle uitgevoerd bij de Raad van Arbeid. Qua brandscheidingen hebben we geen enkele opmerkingen. Het zag er allemaal keurig uit. Complimenten hiervoor!

Bovenij

Bovenij Ziekenhuis

Ger van Bovenij-Ziekenhuis

Afgelopen dinsdag zijn er werkzaamheden door jullie uitgevoerd naar onze volle tevredenheid. Er is een mannetje gebleven van jullie om indien noodzakelijk hier en daar na te smeren. Kan deze man a.s. maandag ook aanwezig zijn zolang als noodzakelijk is?

Mert 300x300

Mertens

Eric van Mertens 

Het werk staat er netjes bij. Jullie logboek ziet er puik uit en compleet en ook het meerwerk is duidelijk in beeld gebracht. Ik kan wel zeggen dat we bijzonder prettig met jullie hebben samengewerkt.

The Datacenter Group 300x260 300x260

The Datacenter Group

Jean-Paul van Datacenter Group

Bij deze willen we laten weten dat we tevreden zijn over de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. De samenwerking tussen de diverse partijen was voorbeeldig, er werd veilig en ontspannen gewerkt en er zijn geen incidenten geweest. We zien dergelijke klussen in de toekomst met een gerust hart tegemoet.

Liandon

Liandon

Frank van Liandon

De werkzaamheden zijn naar de volle tevredenheid uitgevoerd.

Tata Steel logo 1 300x300

Tata Steel Nederland

Michiel van Tata Steel 

Bedankt voor jullie snelle service, opname en de offerte!

Screenshot

SKN Bouw

Rick van SKN Bouw

Het reeds uitgevoerde werk is prettig verlopen. Complimenten!

Nouryon 300x300

Nouryon

Jan van Nouryon

Zeer bedankt voor jullie inzet t.a.v. (versneld) het aanbrengen van brandwerende voorzieningen op ons bedrijvenpark.

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door