9 juni 2016

Oplossingen

Bouwkundige brandpreventie voorkomt dat een beginnende brand zich snel en onvoorspelbaar binnen een gebouw uitbreidt. Compartimenteren, het isoleren van vuur en rook binnen een ruimte, beperkt de schade en kan persoonlijk letsel voorkomen.
Applicom geeft advies over brandveiligheid en is ook totaalleverancier van brandwerende producten, terwijl u ons ook als montagebedrijf of (onder)aannemer kunt inschakelen. Dankzij een ongekend breed assortiment kunnen wij het juiste product op de juiste plaats aanbieden, ofwel de best haalbare brandbeveiliging.

Met onze deskundigheid in alle facetten van brandpreventie en een compleet pakket beproefde producten kunnen we elk gebouw (volgens het bouwbesluit) brandveilig maken. Menige eigenaar, gebruiker, architect, installateur of aannemer heeft ervaren, dat Applicom de regelgeving hanteert vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit. Natuurlijk letten wij ook op het kostenaspect van brandbeveiliging. Applicom Brandpreventie werkt uitlsuitend met opgeleide vakmensen volgens alle geldende brandveiligheids eisen, heeft volledige certificeringen en lidmaatschappen van overkoepelende branche verenigingen.

Applicom zeker in brandveiligheid !

afdichten-applicom-e-monteur

Applicom heeft een oplossing voor elke situatie

Kijk hier voor onze oplossingen voor:

Industrie

Utiliteit

Installateurs, aannemers

Architecten, Ingenieursbureau’s, Brandweer, Adviesbureau’s