Bel +31 (0)24 35 22 571
IMG 2234
Montage
Gecertificeerde oplossingen en correcte installatie

Brandwerende voorzieningen

Gecertificeerde oplossing en correcte installatie in de montage

Brandveiligheid is een essentieel aspect in elk gebouw. Het correct aanbrengen van brandwerende voorzieningen is cruciaal om levens te beschermen en eigendommen te behouden in het geval van een calamiteit, zoals een brand. Deze voorzieningen, zoals brandwerende deuren, brandkleppen, brandwerende coatings en afdichtingen, spelen een vitale rol bij het vertragen van brand- en rookverspreiding. Ontdek hoe Applicom zorg draagt voor correcte installatie van alle verschillende brandwerende componenten in een brandscheiding.

Applicom   Universiteit Twente 20 normaal formaat

Vakbekwaam en gecertificeerd personeel

We begrijpen dat het correct monteren van bouwkundige brandveiligheid in zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten van groot belang is. Bij Applicom beschikken we niet alleen over uitgebreide kennis en expertise, maar ook over ervaren medewerkers die projecten van beging tot eind kunnen uitvoeren. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens VCA** en ISO 9001, en al onze medewerkers zijn in het bezit van minimaal een VCA-diploma. Wat houdt dit in? Dat u kunt vertrouwen op vakmanschap en toewijding met betrekking tot veiligheid.

Verdelen van een gebouw in diverse compartimenten om de verspreiding van brand te kunnen voorkomen

Gecertificeerde Materialen en beproefde werkwijze

Wij werken met het Protecta ®systeem. Brandwerende afdichtingen voldoen hierdoor aan de gestelde eisen zoals beproefd conform NEN 6068/6069, NEN-EN 1366-3 door TNO/Efectis/Peutz en de ETA rapporten. Overige materialen zoals o.a. brandkleppen, vlinderkleppen, deuren en glas e.a. worden geleverd met een productcertificaat en testrapport van de fabrikant. Daar waar geen standaard oplossingen mogelijk zijn, vallen we terug op onze kennis en ervaring en passen zogenaamde Best Practice  oplossingen toe. Deze worden altijd voorafgaand aan uitvoering met opdrachtgever en/of keurende instanties besproken.

Het correct installeren van brandwerende voorzieningen is een investering in veiligheid

Bij Applicom laten we niets aan het toeval over bij de uitvoering van brandpreventieve projecten. Elke fase wordt met de grootste zorg uitgevoerd, zodat het eindresultaat voldoet aan alle gestelde eisen. Kies voor Applicom en investeer in brandveiligheid!

Professionele installatie

Onjuiste installatie kan de effectiviteit van brandwerende voorzieningen verminderen. Een brandwerende deur verkeerd geplaatst, een brandklep verkeerd om gemonteerd of een brandwerende afdichting niet op de juiste wijze aangebracht, het zorgt er in alle gevallen voor dat de brandwerendheid niet wordt gegarandeerd. Onze monteurs zijn hiervoor speciaal opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold over nieuwe materialen zodat zij altijd weten hoe producten aangebracht of gemonteerd dienen te worden. Kwaliteit van producten en de kwaliteit in onze montage zorgen er samen voor dat uw brandwerende voorziening bij ons in goede handen is!

Het correct installeren van brandwerende voorzieningen is een investering in veiligheid. Door te voldoen aan de voorschriften, het gebruik van hoogwaardige materialen en het regelmatig onderhoud ervan, kan de effectiviteit van deze voorzieningen worden gewaarborgd. Voor professioneel advies en installatie van brandwerende voorzieningen, neem contact op met onze experts. Samen kunnen we uw gebouw veiliger maken tegen brandgevaren.

Montage volgens wensen en deadlines

Applicom levert en monteert diverse brandwerende voorzieningen, zoals brandwerende deuren, staalbescherming, afdichtingen, coatings en strips. Wij passen ons flexibel aan uw wensen en de gestelde deadlines aan. Onze monteurs zijn zorgvuldig geselecteerd op vakbekwaamheid, omgangsvormen en integriteit. Ze zijn volledig voorbereid om dit verantwoordelijke werk met een hoog kwaliteitsbesef uit te voeren. Met Applicom bent u verzekerd van perfectie, gegarandeerd.

Flexibele integratie van bouwplanningen

Applicom past zich moeiteloos aan bouwplanning aan. We begrijpen heel goed het belang van een perfecte timing. We zijn er telkens op het juiste moment om ons werk uit te voeren, zonder vertragingen. Overleg met uitvoerders en andere onderaannemers is vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening.

Veelzijdige partner in montage

Applicom werkt in opdracht van bouwbedrijven, installateurs, gebouweigenaren en gebruikers, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. We kunnen een project op regiebasis aannemen of volledig turn-key leveren. Onze dienstverlening staat altijd in het teken van deskundigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit. Bij Applicom werken we uitsluitend met door ons geleverde of goedgekeurde materialen, en onze monteurs zijn volledig geïnstrueerd voor zelfstandige uitvoering zonder verstoring van uw tijd.

Onze oplossingen

Applicom   Universiteit Twente 6 Normaal formaat

Brandpreventie advies

Applicom   Universiteit Twente 5 Normaal formaat

Onderhoud en beheer

Applicom   Universiteit Twente 18 normaal formaat

Montage

Handleiding Cloud omgeving Applicom (1)

Compartimentering

Veelgestelde vragen

Wat is het belang van bouwkundige brandveiligheid in bouwconstructies?

Bouwkundige brandveiligheid is cruciaal om mensen en eigendommen te beschermen tegen de gevolgen van brand. Het juist monteren van brandveiligheidsmaatregelen is essentieel bij het ontwerpen en bouwen van brandbestendige gebouwen.

Welke certificeringen heeft Applicom en waarom zijn deze zo belangrijk?

Applicom is gecertificeerd volgens VCA** en ISO 9001. Daarnaast zijn al de medewerkers in het bezit van minimaal een VCA-diploma. Dit waarborgt vakmanschap, toewijding en veiligheid in brandveiligheidsprojecten.

Wat voor brandwerende voorzieningen levert Applicom en hoe flexibel zijn ze met wensen en deadlines?

Applicom levert diverse brandwerende voorzieningen, zoals deuren, staalbescherming, afdichtingen, coatings en strips. Ze passen zich flexibel aan uw wensen en deadlines aan, met zorgvuldig geselecteerde monteurs voor kwaliteitswerk.

Hoe integreert Applicom zich in bouwplanningen en waarom is dit belangrijk?

Applicom past zich moeiteloos aan bouwplanningen aan en begrijpt het belang van timing. Overleg met uitvoerders en onderaannemers maakt deel uit van hun dienstverlening, wat zorgt voor soepele uitvoering.

Voor wie werkt Applicom en wat onderscheidt hen in brandpreventieprojecten?

Applicom werkt voor bouwbedrijven, installateurs, gebouweigenaren en gebruikers in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ze gebruiken geleverde en goedgekeurde materialen en zorgen voor verstoringvrije zelfstandige uitvoering. Deze dienstverlening staat in het teken van deskundigheid, klantgerichtheid en flexibiliteit.

IMG 2234

Contact

We staan u graag te woord!

Heeft u aanvullende vragen over het monteren van bouwkundige brandveiligheidsoplossingen? Benieuwd wat Applicom kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 (0)24 35 22 571

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door