Bel +31 (0)24 35 22 571
Applicom   Universiteit Twente 10 normaal formaat
Over ons
Wij zijn het team van Applicom

Over ons

Wij zijn het team van Applicom

Applicom Nederland is in 1960 als ingenieursbureau opgericht. Het bedrijf is actief in diverse disciplines van bouwkundige brandpreventie: van advisering, inspectie, producten en montage tot aan onze service en onderhoud. Gecertificeerd met VCA**- en ISO9001 voldoet Applicom, en zijn onze monteurs VCA-gekwalificeerd om te werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Applicom is actief in diverse disciplines van bouwkundige brandpreventie

Team

Over Applicom: Maak kennis met ons team

Applicom levert een compleet pakket aan brandpreventieve producten en diensten, zoals brandwerende afdichtingen, brandkleppen, roosters, coatings, staalbescherming en ook aanpassingen in bestaande brandwerende wanden en vloeren. Ook leveren we bij Applicom maatwerk brandwerende kozijnen en deuren, en niet alleen voor de reguliere brandcompartimenten. Denk bijvoorbeeld aan PGS ruimten (PGS15 / PGS37) en andere “extremere” omgevingen. Hierbij werken we in allerlei verschillende marktsegmenten. We zijn ontstaan door vragen vanuit de industrie (1ste project was de Maasvlakte), maar we werken ook al jaren in de utiliteit (kantoren e.d.), scholen, zorg (ziekenhuizen en zorginstellingen), overheid (Ministeries, gemeentehuizen e.d.) en in meer specialistische omgevingen waaronder justitionele omgevingen, defensie, tunnels en ook Nederlandse waterwerken.

"Laten we samenwerken om uw gebouw(en) brandveilig te maken en een veilige toekomst te creëren voor iedereen die ze betreedt. Neem contact op en ontdek hoe we uw brandveiligheidsdoelen kunnen verwezenlijken."

Uniek door klantgerichte aanpak en flexibiliteit

Wat maakt Applicom uniek?

Onze klantgerichte aanpak en onze flexibiliteit. Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat klantwensen en behoeften voorop staan. Onze toewijding aan persoonlijke service en onze flexibele en klantgerichte instelling zorgt ervoor dat klanten altijd op ons kunnen rekenen. Of het gaat om brandwerende afdichtingen, het installeren van brandwerende ramen en deuren, of andere bouwkundige brandveiligheidsvraagstukken, wij zien in elk project een uitdaging die we met volle energie aangaan. 

Even voorstellen

Team Applicom Website (4)

Operations

Planning & Uitvoering

Ans Vernooij
Administratief medewerker
M: +31 (0)6-48457593
E: a.vernooij@applicom.nl

Serge Veuger
Planning & Werkvoorbereiding
M: +31 (0)6-505 694 77
E: s.veuger@applicom.nl

Jos Schreiner
Manager Operations
M: +31 (0)6-319 744 41
E: j.schreiner@applicom.nl

Team Applicom Website (3)

Advies

Technisch & Bouwkundig advies

Johan Kuperus
Technisch Adviseur
M: +31 (0)6-551 252 24
E: j.kuperus@applicom.nl

John Kruidenier
Technisch Adviseur
M: +31 (0)6-552 308 10
E: j.kruidenier@applicom.nl

2

Backoffice & Calculatie

Backoffice & Calculatie

Marcel Zegers
E: m.zegers@applicom.nl

Henk Bruijsten
E: h.bruijsten@applicom.nl

Vincent de Water
E: v.de.water@applicom.nl

Roy Vos
E: r.vos@applicom.nl

Team Applicom Website

Directie & Sales

Directeur / Sales manager & Accountmanagers

Robert J. van Hunnik
Directeur
M: +31 (0)6-515 661 93
E: r.j.van.hunnik@applicom.nl

Anno Kleinlugtenbeld
Sales Manager
M: +31 (0)6-204 112 55
E: a.kleinlugtenbeld@applicom.nl

Raymond Kars
Accountmanager
M: +31 (0)6-203 894 20
E: r.kars@applicom.nl

Erik Aalberts
Accountmanager
M: +31 (0)6-130 893 37
E: e.aalberts@applicom.nl

Kom jij ons team versterken?

Het team van Applicom

Het team van Applicom komen versterken? U/Jij bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook wanneer er geen vacature openstaat drinken we graag een kop koffie.

Applicom onderdeel van het cluster Unica Fire Safety

Sinds 2021 maakt Applicom onderdeel uit van het netwerk van bedrijven van het cluster Unica Fire Safety, onderdeel van Unica. Door de integrale samenwerking zijn we in staat om zowel bouwkundige als installatietechnische brandveiligheidsoplossingen te leveren. Het doel? Klanten ontzorgen op het gebied van brandveiligheid. 

U/jij bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor Applicom?

Sinds 1960 is Applicom actief in bouwkundige brandveiligheid en heeft daardoor lange praktijkervaring om klanten te voorzien van uiteenlopende en tevens passende brandveiligheidsoplossingen.

Wat voor diensten levert Applicom?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Applicom levert diverse diensten op het gebied van bouwkundige brandveiligheid: van advisering en inspectie tot aan montage en onderhoud. Daarnaast levert Applicom een totaalpakket aan passieve en actieve brandbeveiligingssystemen. Vanuit moedermaatschappij Unica Fire Safety leveren wij ook Brandmeldinstallaties, watermistsystemen, sprinklerinstallaties en andere systemen waar we u graag in een persoonlijk gesprek meer over vertellen.

Applicom   Universiteit Twente 20 normaal formaat

Neem contact op!

We staan u graag te woord!

Wanneer klanten interesse hebben in een van onze diensten kunnen zij of kunt u via welkom@applicom.nl of telefonisch via +31 (0)24 35 22 571 contact met ons opnemen met al uw vragen. Zodra we deze in goede orde hebben ontvangen, nemen we binnen 48 uur contact op. 

Meer over ons

Applicom   Universiteit Twente 10 normaal formaat

Over ons

Applicom   Universiteit Twente 8 Normaal formaat

Certificaten

Applicom   Universiteit Twente 9 normaal formaat

Vacatures

Applicom   Universiteit Twente 5 Normaal formaat

contact

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door