Bel +31 (0)24 35 22 571
LinkedIn Applicom  (2)
Certificeringen
Certificeringen en documentatie

Onze certificeringen en documenten

Veilig werken doen we samen!

Applicom beschikt over verschillende certificeringen: van VCA** en ISO-certificeringen, attesten over brandwerende doorvoeringen en onze brandwerende producten. Deze certificeringen helpen om de betrouwbaarheid en (brand)veiligheid te waarborgen en laten tevens zien dat we voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en/of brandwerendheidseisen. Over welke certificeringen we beschikken, leest u uitvoerig op deze pagina. Daarnaast staan op deze plek ook documenten zoals onze WKA-verklaring, KvK-uitreksel, ons WMO en overige bedrijfsdocumentatie. 

Applicom zorgt voor een veilige werkomgeving voor medewerkers, maar ook voor onze klanten en betrokkenen

ISO 9001

De ISO 9001 certificering stelt eisen aan het kwaliteitsmanagement van Applicom waarbij de nadruk ligt op het inzichtelijk maken van de bedrijfsprocessen van ons bedrijf (procesmanagement)

VCA**

Met VCA** certificering (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) wordt veilig werken voor onze collega's bevorderd en worden het aantal bedrijfsongevallen op de werkvloer verminderd.

Elke werkdag wordt er gezorgd dat we aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis kunnen gaan - Jermalon 

KVK & Betalingsgedrag

Alle bedrijfsgegevens van Applicom zijn beschikbaar indien noodzakelijk. We zijn een transparante bedrijfsvoering, en hier kunt u alle informatie terugvinden. 

Voorwaarden

In deze documentatie leest u de voorwaarden die van toepassing zijn op u en de bedrijfsvoering van Applicom. Lees snel verder!

Productcertificaten

Onze medewerkers werken uitsluitend met gerenommeerde producten. In de afgelopen decennia hebben we een breed productenpakket op het gebied van bouwkundige brandpreventie opgebouwd, zodat we klanten kunnen voorzien in hun klantwensen.

Protecta® FR Acrylic

Protecta® FR Pipe Wrap

Protecta® FR Putty

IMG 9535 Bewerkt

Applicom zorgt voor een veilige werkomgeving voor ons als medewerkers, maar ook voor onze klanten. Elke dag wordt er gezorgd dat we aan het einde van de werkdag weer veilig en gezond naar huis kunnen gaan.

Jermalon - Medewerker Applicom

Applicom   Universiteit Twente 6 Normaal formaat

Contact

We staan u graag te woord!

Heeft u vragen over onze certificeringen of documentatie? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar +31 (0)24 35 22 571

Applicom Nederland B.V.                                         
Rondweg 13, 6515 AS Nijmegen 

Postbus 6881, 6503 GJ Nijmegen

Meer over ons

Applicom   Universiteit Twente 10 normaal formaat

Over ons

Applicom   Universiteit Twente 8 Normaal formaat

Certificaten

Applicom   Universiteit Twente 9 normaal formaat

Vacatures

Applicom   Universiteit Twente 5 Normaal formaat

contact

Logo Applicom Brandpreventie part of Unica FC

Applicom is sinds 1960 actief in alle disciplines van bouwkundige brandpreventie en zorgt met bouwkundige brandveiligheidsoplossingen en materialen dat een brand zich niet snel en onvoorspelbaar uitbreidt.

24/7 bereikbaar voor u als klant

Applicom Nederland B.V.

Rondweg 13
6515 AS Nijmegen

Neem contact met ons op

Applicom Nederland BV

Ontwerp en realisatie door